Nieuwe modellen Caravelair in 2022

03-01-2022 Redactie

Nieuwe modellen Caravelair in 2022

Nieuwe modellen Caravelair in 2022

Ook de Franse caravanbouwer Caravelair kijkt tevreden terug op boekjaar 2021 waarin er meer caravans zijn verkocht dan ooit tevoren. Niet alleen camperen zit in de lift. Ook tentkamperen en een vakantie met de caravan voldoen beter aan de richtlijnen van het RIVM dan een bestemming waarvoor je in een volgepakt vliegtuig wordt gelepeld. Maar een andere oorzaak van het verkoopsucces is dat Caravelair prima caravans maakt voor een leuke prijs. Daarbij is het gewicht lekker laag en heb je geen prijzige trekauto nodig om de combinatie veilig in gang te zetten.  Een prijs-kwaliteitverhouding dus die goed in balans is. Een goede reden voor Caravelair om voor seizoen 2022 een vervolg te geven aan de ingeslagen weg met een nieuwe Alba Style. En om het 60-jarig jubileum te vieren komt Caravelair met een Antares Titanium Anniversary-serie.

Caravelair

De Alba Serie

Voor seizoen 2022 krijgen de Alba modellen van Caravelair de opbouw van de vorig jaar geïntroduceerde Antares Style mee. Hiermee ziet de nieuwe Alba er stoer en stevig uit. De opties met in het Pack Travel worden ook uitgebreid. Bijvoorbeeld met een AKS 3004 stabilisatiekoppeling, zwaardere schokbrekers en een extra groot serviceluik.

Caravelair

Daarnaast vind je nog een reservewielhouder in de disselbak en een schoon- cq vuilwatertank. Hiermee vervalt het Pack Ambition waar je deze extra’s eerder in kon vinden. De indelingen van de Alba modellen blijven gelijk aan seizoen 2021.

Caravelair

Alba Style Voor Meer Luxe

Een Caravelair Alba met alle luxe, dat is de Alba Style serie met een uiterlijk en uitrusting die veel weg hebben van de duurdere Titanium modellen. Het is een caravan die er goed uitziet en bomvol luxe is.

Caravelair

Dat zie je bijvoorbeeld aan het meubilair met opvallend mooie bekleding. Andere standaard extra’s op de Style uitvoering zijn Schapjes onder de bovenkasten, two-tone deurtjes met een ledstrip onder het werkblad of een comfortmatras van 15cm dik.

Caravelair

Antares Titanium modellen

Caravelair viert in 2022 haar 60-jarig bestaan. Dat krijgt vorm met de Antares Titanium-modellen, die krijgen het Anniversary-logo opgeplakt.  Praktisch komt dit neer op een stevig prijsvoordeel. De Antares Titanium 2022-range wordt daarbij voor het komende seizoen ook uitgerust met nieuwe bekleding en een aangepaste sticker. Er zijn verder twee nieuwe indelingen in de Antares Titanium 450 en -470. Beide modellen hebben aan de achterzijde een rondzit. In het midden van de caravan een hangkast en het toilet.

Caravelair

Daar tegenover is de keuken geplaatst naast de buitendeur. Voorin vind je in de 450 twee enkele bedden. Zoals gebruikelijk bouw je deze gemakkelijk om tot een groot driepersoons bed. Voorin de 470 is een groot eilandbed geplaatst. De Antares Titanium 470 is daarvoor 30 centimeter langer dan het kleinere zusje.

Caravelair

Artica 452

De Artica-serie van Caravelair krijgt eveneens nieuwe bekleding. En ook hier wordt een superluxe uitvoering toegevoegd, de Artica 542. Deze caravan heeft binnen een lengte van 5,6 m. Voorin is daarmee plaats voor een ruime rondzit. In het midden een flinke badkamer. Tegenover is de grote keuken geplaatst. Aan de achterzijde twee enkele bedden die tot een groot bed zijn om te bouwen.

Caravelair

De Artica 542 heeft bovenop de toch al complete uitrusting standaard een extra mega dakluik in de boven het voorraam en een Truma Combi 4 verwarming met boiler. Ook heeft de Artica-range standaard een 150 liter koelkast.

De instap Alba-serie van Caravelair is verkrijgbaar vanaf € 14.750,- De Alba Style heeft een vanafprijs van € 17.075,- De Antares Titanium stat vanaf € 20.195,- voor je deur. De Artica tenslotte start bij € 23.950,- De prijzen zijn inclusief 21% btw, het kentekenbewijs, de verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en de kosten voor het rijklaar maken. Caravelair hanteert op alle caravans 3 jaar fabrieksgarantie en een riante 7 jaar op vochtinwerking.

Meer informatie: www.caravelair.nl

Op zoek naar een gebruikte Caravelair caravan? Kijk dan eens op www.camperscaravans.nl of op www.caravanstekoop.nl