Dethleffs Camper en Nomad caravans: extra complete special editions

12-11-2021 Redactie

Dethleffs Camper en Nomad caravans: extra complete special editions

Dethleffs Camper en Nomad caravans: extra complete special editions

De caravanserie Camper van Dethleffs valt op met een aantal gezinsvriendelijke uitvoeringen. Met de Nomad caravanserie richt Dethleffs zich wat meer op rond trekkende koppels. Van deze twee series staan nu een viertal bijzondere exemplaren in de showroom. Van de Camper en Nomad 460 EL en 510 LE met de welluidende naam Special Edition Avantgarde. Extra compleet uitgeruste modellen, exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt met heel veel voordeel.

“Speciaal voor Belgie en Nederland hebben we de Avantgarde-serie voor het modeljaar 2022 verder uitgebreid. Naast de populaire indeling van de 460 EL, die als Camper en Nomad aangeboden wordt, hebben we ook de 510 LE als Camper en Nomad in het chique Avantgarde pakket meegegeven. Alle vier modellen zijn nu volledig uitgerust met de vele extra’s die deze speciale uitvoering kenmerken, zoals een grote koelkast, chique zilverkleurige beplating en efficiënte vloerverwarming. Aan luxe en comfort ontbreekt het dus aan niets”, aldus Bart Haarman, salesmanager van Dethleffs Nederland.

Dethleffs

Camper serie

De Camper Avantgarde was tot nu toe alleen beschikbaar als 460 EL, voorzien van een tweepersoonsbed. En daar komt nu dus de Camper 510 LE met een stel enkele bedden bij. De Avantgarde-modellen zijn herkenbaar aan hun gladde beplating in de aantrekkelijke zilveren kleur. Ook van de Nomad-serie zijn deze twee uitvoeringen, de 460 EL en 510 LE,  er als Avantgarde. De eerste meet 6,91 m. lang en 2,30 m. breed. De caravan mag maximaal 1700 kilo wegen met een laadvermogen van 435 kilo. De grote zithoek voorin, en de kleine achterin, zijn beide om te bouwen tot riante slaapplaatsen. In de Avantgarde-uitvoering is dit extra luxe en comfortabel uitgevoerd. Het voordeel voor de koper kan oplopen tot € 4700,-.

Dethleffs

Nomad serie

De Nomad 510 LE meet in de lengte net de Camper 510 LE, 7,62 meter. Voorin vind je een rondzit en achterin een stel enkele bedden. Deze caravan mag 1800 kilo wegen wat een laadvermogen van 407 kilo tot gevolg heeft. Naast de extra’s als vloerverwarming en een gladde buitenbeplating is er meer voordeel onder de zon. Zo staan de Dethleffs Camper en Nomad Special Edition Avantgarde op 17 inch grote aluminium velgen die voor een flitsend uiterlijk zorgen. De speciale Avantgarde-uitvoeringen zijn er vanaf € 25.490,-. Vanaf heden te zien bij de Dethleffs-dealer.

Meer informatie: www.dethleffs.nl