Dit zijn de 3 handigste tassen om mee te nemen op vakantie

01-05-2024 Redactie

Dit zijn de 3 handigste tassen om mee te nemen op vakantie

Dit zijn de 3 handigste tassen om mee te nemen op vakantie

Ga je binnenkort lekker op vakantie? Dan zijn er een hoop dingen waar je aan moet denken. Van je kleding tot aan de papier, je wilt natuurlijk niet vergeten. Toch zien we dat er één ding is waar we vaak niet aan denken, terwijl dit ons het leven zoveel makkelijker kan maken. Je hebt ze namelijk vast wel eens gezien op het vliegveld of in een stadje tijdens je vakantie, die mensen die de handen vol hebben met van alles en nog wat, terwijl een goede rugzak uitkomst biedt. Dit is dus ook precies waar we het graag over willen hebben. Zo is het kopen van een goede rugzak natuurlijk een absolute aanrader voor je op vakantie gaat, maar zo zijn er nog een aantal tassen, die als je het ons vraagt, ideaal zijn om bij je te hebben. Kleine kanttekening is wel dat niet iedere tas geschikt is voor alle soorten vakanties.

Rugtas

We hebben hem al even genoemd, maar een tas die iedereen standaard in huis zou moeten hebben, is een goede rugzak. Rugzakken zijn namelijk niet alleen handig tijdens je vakantie, maar ook wanneer je een dagje weggaat met het hele gezin bijvoorbeeld. Zo kun je een stuk makkelijker wat spullen meenemen en hoef je niet alles de hele tijd vast te houden. Vooral tijdens de vakantie is dit ideaal. Het voordeel is dat je beide handen vrij hebt en dus ook niet hoeft na te denken waar je al je spullen laat. Heb je nu geen goede rugzak of zelfs helemaal geen een? Dan is het tijd om vandaag nog even online te gaan shoppen voor een nieuwe rugtas. Zo zijn er tegenwoordig online enorm veel bekende merken te vinden en kun je op basis van je eigen voorkeur, een selectie maken van rugtassen die misschien wel geschikt zijn voor je.

Schoudertas

Voor de vrouwen is een schoudertas een absolute aanrader. Deze tassen zijn namelijk niet alleen praktisch, maar passen ook bij je outfit. Zo kun je schoudertas kopen voor je telefoon, sleutels en andere belangrijke spullen, maar kun je ook kiezen voor een groter model, zoals bijvoorbeeld een shopper. Deze zijn ideaal om snel wat boodschappen te kunnen halen bij de winkel, zonder dat je moeilijk hoeft te doen hoe je alles mee krijgt. Nu is het wel zo dat een schoudertas met name handig is voor de wat kortere tripjes, daar waar een rugtas echt bedoeld is om uren mee rond te kunnen lopen.

Crossbody

Als vrouw draag je vaak een jurk of rok op vakantie. Grote kans dat je dan geen idee hebt waar je met je telefoon, sleutels en andere spullen naartoe moet. Niet erg, maar wel handig om dan een tasje te hebben die hier geschikt voor is. Gelukkig zijn die er! We hebben het dan natuurlijk over de crossbody tassen. Deze zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor je dus zelf kunt bepalen of je gaat voor een tas die groot genoeg is voor je telefoon of je liever net even een wat groter model hebt, zodat je er ook een flesje water mee kunt nemen.